Weekly Television and Radio Programming Schedule

Weekly Television and Radio Programming Schedule

*All times Pacfic

Head Coach Jon Gruden Live Press Conference (30 mins)

FOX5 Las Vegas (KVVU)

  • Mon 12/28 – 1:00-1:30pm
  • Mon 1/4 – 1:00-1:30pm

FOX5 News at 5 (Featuring extensive Raiders coverage)

FOX5 Las Vegas (KVVU)

  • Sun 1/3 – 5:00-5:30pm

Raiders Gameday (1 hour)

FOX5 Las Vegas (KVVU)

  • Sun 1/3 – 10:30-11:30pm

Reno (KNSN)

  • Sundays – 11:00pm-12:00am

Los Angeles (KTLA)

  • Mondays – 12:05am-1:05am

San Francisco (KRON)

  • Sundays – 11:00pm-12:00am

Salt Lake City (KTVX)

  • Sundays – 11:30pm-12:30am

Honolulu (KHON)

  • Monday – 12:00am-1:00am

Bakersfield (KGET)

  • Sundays – 11:30pm-12:30pm

Talk of the Nation (30 minutes)

ABC13 Las Vegas (KTNV)

  • Saturdays – 8:30-9:00pm

The Silver & Black Show (30 minutes)

CBS8 Las Vegas (KLAS)

  • Saturdays – 4:00-4:30pm

Reno (KNSN)

  • Saturdays – 7:30-8am, 8:00-8:30pm, 11:00-11:30pm
  • Sundays – 7:00-7:30am

Los Angeles (KTLA)

  • Sundays – 12:05-12:35am

San Francisco (KRON)

  • Saturdays – 11:30pm-12:00am

Salt Lake City (KTVX)

  • Saturdays – 1:35-2:05am

Honolulu (KHII)

  • Saturdays – 5:30-6:00pm

Bakersfield (KGET)

  • Saturdays – 4:30-5:00pm

Raiders Game Re-Airs (2 hours and 30 minutes)

FOX5 (KVVU)

Wed 1/6 – Raiders @ Broncos – 5:30-8pm

Salt Lake City (KTVX - CW30)

  • Tuesdays 11pm – 1:30am

Reno (KNSN)

  • TBD (Wednesdays)

Raiders Pregame Live (30 minutes)

CBS8 Las Vegas (KLAS)

  • Sundays – 8:00-8:30am

Broadcasting Talent

Advertising